Το autosock.gr χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

Οδηγίες Τοποθέτησης Autosock

Posted by basipana 13/12/2017 0 Comment(s)

Οδηγίες Τοποθέτησης


 

Πιο εύκολο δε γίνεται! Παρκάρετε το όχημά σας και τραβήξτε το χειρόφρενο. Το AutoSock τοποθετείται στους κινητήριους τροχούς. Χρησιμοποιήστε τα συνοδευτικά γάντια και ξεκινήστε την τοποθέτηση από το πάνω μέρος του τροχoύ προς τα κάτω.

 

 

Οδηγίες τοποθέτησης:

 

Είναι αδύνατον να βρείτε ευκολότερη τοποθέτηση!!!! Παρκάρετε το όχημα και τραβήξτε το χειρόφρενο. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής το όχημα δεν πρέπει να βρίσκεται σε κλίση. Το AUTOSOCK πρέπει να τοποθετείται στους τροχούς κίνησης. Ξεκινήστε την εφαρμογή από την κορυφή του τροχού και προς τα κάτω. Μετακινήστε το όχημα σχεδόν 1 μέτρο και τοποθετήστε και το υπόλοιπο μέρος του καλύμματος στον τροχό. Το AUTOSOCK αυτόματα θα έρθει στο κέντρο μόλις το αυτοκίνητο ξεκινήσει.

Χρήση:

 

Μην απενεργοποιείτε κανένα anti-spin πρόγραμμα όπως ETS, ASR, ESP, DSC κα. Ξεκινήστε το όχημα και οδηγείστε προσεκτικά αποφεύγοντας σπιναρίσματα, απότομα φρεναρίσματα, απότομες επιταχύνσεις γιατί μπορεί να προκαλέσετε ζημιά στο προϊόν. Αν ακούσετε οποιονδήποτε παράξενο θόρυβο, σταματήστε και ελέγξτε αν το AUTOSOCK είναι στη θέση του.

Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές που έχουν προκληθεί στο προϊόν από κακή χρήση.

 

 

 

Προειδοποίηση:

H AUTOSOCK πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε πάγο και σε χιόνι, πρέπει να αφαιρείται αμέσως όταν δεν απαιτείται πλέον η χρήση της πχ σε στεγνό δρόμο, σε δρόμο μόνον με βροχή, σε χωματόδρομο χωρίς χιόνι η πάγο, ή όταν το όχημα είναι παρκαρισμένο. Όταν ξεκινάτε κανείς δεν πρέπει να βρίσκετε πίσω από το όχημα, διότι πέτρες, κομμάτια πάγου κλπ μπορεί να εκτοξευτούν προς τα πίσω με μεγάλη ταχύτητα. Παρακαλούμε πολύ να οδηγείτε πολύ προσεκτικά όταν χρησιμοποιείτε AUTOSOCK διότι η έλλειψη θορύβου (σε αντίθεση π.χ. με τις απλές μεταλλικές αλυσίδες) μπορεί να παραπλανήσει τους οδηγούς και να τους κάνει να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα. Η μέγιστη ταχύτητα που θα πρέπει να αναπτύσσει το αυτοκίνητο που «φοράει» AUTOSOCK είναι 50 χιλιόμετρα την ώρα.