Το autosock.gr χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

Δοκιμές και Πιστοποιήσεις

Posted by basipana 13/12/2017 0 Comment(s)

Δοκιμές και Πιστοποιήσεις


 

O ανεξάρτητος οργανισμός TÜVs (τεχνική ένωση επιθεώρησης) ιδρύθηκε το 1870 από τη γερμανική βιομηχανία λεβήτων ατμού. Η αρχική ένωση TÜV στη Βαυαρία, ιδρύθηκε περισσότερο από 130 έτη πριν, είχε 43 μέλη βιομηχανίας και απασχόλησε μόνο δύο επιθεωρητές ασφάλειας. Με τις προόδους στην τεχνολογία, η παρουσία και οι ικανότητές της επεκτάθηκαν γρήγορα. Αυτές οι υπηρεσίες επιθεώρησης επεκτάθηκαν περαιτέρω στις βιομηχανίες μεταφορών και μηχανοκίνητων οχημάτων και αργότερα στη βιομηχανία πυρηνικής ενέργειας. Οι δραστηριότητες και το όνομα της ένωσης TÜV έγιναν συνώνυμες με τη δημόσια ασφάλεια, την ποιότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. Το 1997, ιδρύθηκε η TÜV Süddeutschland Holding AG και έγινε η μεγαλύτερη τεχνική ένωση επιθεώρησης. Σήμερα, ο TÜV Süddeutschland Holding AG παρέχει την πείρα σε περισσότερους από 70 τομείς υπηρεσιών και απασχολεί πάνω από 9.000 επαγγελματίες παγκοσμίως. Με 110 γραφεία στη Γερμανία και 30 θέσεις σε όλη την υδρόγειο, ο TÜV Süddeutschland Holding AG προσφέρει στους πελάτες του υπηρεσίες σε μια παγκόσμια κλίμακα. Ο οργανισμός TÜV Süd θεωρείται από πολλές απόψεις ως κανόνας για τη βιομηχανική ασφάλεια στην Ευρώπη.

 

Μετά από εκτεταμένες διαβουλεύσεις με τον οργανισμό TÜV GmbH Γερμανίας, η σήμανση TÜV για "χειμερινή βοήθεια πρόσφυσης " απονεμήθηκε στις 20 Ιουλίου, 2001. Για να διασφαλιστούν οι υψηλές προδιαγραφές της AutoSock, ένα ιδιαίτερα περίπλοκο πρόγραμμα δοκιμής χρησιμοποιήθηκε. Με την ανάπτυξη αυτού του προγράμματος δοκιμής, πετύχαμε τη λήψη μιας ποιοτικής διάκρισης που, εξ αιτίας των αυστηρών απαιτήσεών της, ικανοποιεί και τις δύο απαιτήσεις των τελικών χρηστών, δηλ. υψηλή αξία χρησιμότητας και απαιτήσεις AutoSock. Μέχρι τώρα, κανένας άλλος παραγωγός καλύμματος τροχών από υφάσματα δεν έχει έγκριση TÜV.